Tietoa kirjoittajasta

Päätin perustaa blogin pitkäaikaisen tavoitteeni – taloudellisen vapauden – progression seuraamiseen. Kirjoitan lähinnä itselleni, mutta toivon saavani sinutkin miettimään oman taloutesi nykytilaa ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Olen kolmissakymmenissä ja koulutukseltani kauppatieteiden maisteri. Työskentelen täysipäiväisesti IT-alalla. Pidän työstäni, mutta en halua olla siitä riippuvainen. Taloudellisesti.

Olen muokannut kulutuskäyttäytymistäni viime vuosina merkittävästi säästeliämpään suuntaan. Ennen se mikä tuli meni. Tänään säästän merkittävän osan nettotuloistani, saavuttaakseni tavoitteeni taloudellisesta vapaudesta. Säästöni sijoitan sijoitusstrategiani mukaisesti.

Sijoitusstrategiani koostuu pääasiassa keskitetystä kotimaisten yritysten osakesalkusta ja maailmanlaajuisesti hajautetusta indeksirahastosalkusta. Kokonaisportfoliooni kuuluu myös ”luonnollinen” sijoitusasunto, joka on ostettu alunperin omaan käyttöön, mutta jäänyt sittemmin vuokralle. En pidä itseäni kuitenkaan asuntosijoittajana.

Kirjoitan blogiani anonyymisti, koska vaurastuminen ja sijoittaminen on kotimaassamme valitettavasti tabu.

Toivottavasti nautit blogini seuraamisesta yhtä paljon kuin minä sen kirjoittamisesta. Tervetuloa!